Voor ruiters: training "Durven Denken Doen"

Een meer uitgebreide manier om een mooie samenwerking te creëren met je paard, is mogelijk bij de training van Durven, Denken, Doen. Tijdens deze training volg je gedurende een dagdeel drie onderdelen; een grondwerkles, een rijles en een coaching met je eigen paard.

Een training bij Durven Denken Doen is waardevol voor iedere paardenliefhebber. Wil jij jouw paard (nog) beter begrijpen en hierdoor een mooiere samenwerking creëren? Dan is deze training echt wat voor jou!

 

Vertrouwen, leiderschap en mindset zijn wezenlijke onderdelen om een geslaagde band en samenwerking met jouw paard op te bouwen. Bij Durven Denken Doen word je bewust gemaakt van hoe een paard leert, welke signalen er uitgezonden worden en welke signalen jijzelf zendt.

 

Met de Durven Denken Doen Training willen wij, Karin Kolthof (Hyndernis), Nieske Pohlmann (Paard en Luisteren ) en Arran Steinweg (instructie)  onze kennis op drie verschillende vlakken met jullie delen. Zo denken wij mens en paard dichter bij elkaar te brengen met als resultaat meer wederzijds begrip en een fijnere samenwerking. Kijk voor meer informatie op www.durvendenkendoen.com